Skeittaajalegenda: Tony Hawk’s Pro Skater 3+4 -uusioversio oli vähällä tapahtua, mutta sitten asiat muuttuivat

Tony Hawkin mukaan Vicarious Visionsin kohtalo ajoi taas skeittisarjan tauolle.

21.6.2022 15:12

Skeittipelisarja Tony Hawk’s Pro Skater teki pari vuotta sitten kiitellyn paluun, kun Activision ja Vicarious Visions toivat maailmaan kaksi ensimmäistä sarjan osaa varsin onnistuneesti uusineen Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2:n. Monet toivoivatkin vielä kolmannen ja neljännen pelin saavan myös uusiokäsittelyn, mutta rullalautailijalegenda Tony Hawkin mukaan näin ei näyttäisi kuitenkaan tapahtuvan.

Hawk vieraili maanantaina Twitch-käyttäjä andyTHPS:n tuoreessa lähetyksessä, jossa tämä paljasti, että Activision oli kyllä aikeissa tehdä vielä myös uusioversiot kolmannesta ja neljännestä Tony Hawk -sarjan pelistä. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun Vicarious Visions päädyttiin sulattamaan osaksi Blizzard Entertainmentia.

– Totuus on, että he yrittivät löytää jonkun muun tekemään kolmosen ja nelosen, mutta he eivät luottaneet kehenkään samalla tavalla kuin Vicariousiin. He ottivat näin ollen muilta studioilta vastaan ehdotuksia siitä, mitä he haluaisivat tehdä sarjalla, eivätkä tykänneet mistään kuulemastaan. Se oli sitten siinä, Hawk summaa.

– Toivoisin, että olisi jokin keino tuoda se takaisin. Kukapa tietää, kenties pölyn laskeutuessa keksimme vielä jotain.

Blizzardin alaisuudessa Vicarious Visions on auttanut viimeisimpänä tuomaan Diablo II: Resurrectedin maailmaan. Nykyisin studio tunnetaan nimellä Blizzard Albany.

Lähde: andyTHPS (Twitch), Gematsu

Lisää luettavaa