Simit sanovat tahdon! Tältä näyttää The Sims 4:n Häätarinoita-lisäosa

Häätarinoissa eletään kosinnasta kuherruskuukauteen ja sen yli.

9.2.2022 11:03

EA on paljastanut The Sims 4:n tulevan hääaiheisen Game Pack -lisäosan.

Erinäisten kiusoittelujen ja vuotojen jälkeen EA on julkaissut ensimmäiset viralliset yksityiskohdat ja trailerin The Sims 4 My Wedding Storiesista. Hääaiheinen sisältöpaketti julkaistaan pc:lle ja konsoleille ensi torstaina 17. helmikuuta.

Suomessa myös Häätarinoita-nimellä kulkeva kokonaisuus tarjoilee pelaajille työkalut ja puitteet kattavan hääkokemuksen luomiseksi. Simit voi laittaa elämään läpi häähumun aina kosinnasta valojen uusimiseen vuosia myöhemmin.

Pelaajat saavat mahdollisuuden järjestellä menestyksekkään kosimisen jälkeisiä juhlallisuuksia, kuten romanttisia kihlajaiskarkeloita, villejä polttaribileitä ja harjoitusillallisia maljoineen sekä puheineen. Sopivan hääpaikan varaamista helpottamaan tuodaan uusi Tartosa-maailma, josta löytyy upeita paikkoja vihkivalojen vaihtamiseen. Valittavana on kaikenlaista puitetta rantamaisemista juhlasaleihin sekä puutarhoihin.

Häävalmisteluissa on otettu huomioon perinteitä ympäri maailman, joten juhlapäivän voi koostaa monenlaiseen makuun. Vastaanottomenun, sisustuksen ja vaatetuksen hääpukuineen kaikkineen sekä muut yksityiskohdat saa tuunailla hyvinkin omannäköisiksi. Kaikkea hulinaa luonnollisesti seuraa myös kahdenkeskinen häämatka.

EA antaa syväluotauksen Häätarinoihin julkistusstriimin myötä 11. helmikuuta kello 20.00 Suomen aikaa Twitchissä sekä YouTubessa.

The Sims 4 Häätarinoita julkaistaan pc:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle helmikuun 17. päivänä kello 20.00 Suomen aikaa. Game Pack -laajennusten tavoin hinnaksi sille kertynee 20 euroa.

Lähde: EA

Lisää luettavaa