Silent Hills ei ota kuollakseen – nyt puhuu pääosan näyttelijä

Silent Hills on näyttelijä Norman Reedusin mukaan edelleen kohtalon kirjoissa.

16.11.2015 09:09

Puolisen vuotta sitten kuopattu Silent Hills pyörii edelleen otsikoissa ahkeraan.

Tällä kertaa ääneen on päästetty pelin päärooliin kaavailtu Norman Reedus, jota peruutusuutiset pännivät miehen omien sanojen mukaan vieläkin. Toivoa näyttelijätähden mukaan edelleen on, vaikka varsinainen Silent Hill -kauhulisenssi on peliä kehittäneiden Hideo Kojiman ja Guillermo del Toron osalta menetetty.

– Minä uskon, että me kolme voimme tehdä jotain muuta yhdessä. Meillä oli niin paljon ideoita ja siistejä suunnitelmia tulevaisuuden varalle, etten voi kuvitella, ettemmekö jatkaisi tästä jotenkin. Se on kuin kohtaloa, sen on pakko tapahtua, Reedus kertoi pelisivusto IGN:lle.

Silent Hill -sarjan fanikannan reaktio uuden osan peruutukseen on vakuuttanut Reedusin täysin projektin tärkeydestä. Pelin perään kuuluttavat adressit ovat keränneet satojatuhansia nimiä, vaikka se ei päässyt kovin paljon konseptitasoa pidemmälle.

– Valokuvamateriaali saattaa olla jonkun kovalevyllä jossain tuolla. Teimme jonkun verran töitä, mutta emme koskaan päässeet tarinan pariin kunnolla. Olimme juuri tulossa siihen, kun kupla puhkesi, Reedus selitti haastattelussa.

Lähde: IGN, GameSpot

Lisää luettavaa