Silent Hill -ohjaaja taustoittaa karmivaa uutuuspeliään – ”ei täysiverinen kauhupeli”

Bokeh Game Studio ja Keiichiro Toyama julkaisivat Q&A-videon Slitterhead-pelinsä tiimoilta.

1.3.2022 13:56

Päälle vuosi sitten perustettu Bokeh Game Studio on julkaissut uuden Q&A-videon, joka taustoittaa studion tulevaa kauhuvaikutteista Slitterhead-ensipeliä.

Muun muassa alkuperäisen Silent Hillin ohjanneen Keiichiro Toyaman uusimmasta luomuksesta ei näytetä varsinaista pelikuvaa, mutta video uppoutuu pelin jokusiin yksityiskohtiin ja antaa vilauksia painajaismaisiin hirviöihin. Videolla Toyama muun muassa vahvistaa toiminnallisesta julkistustrailerista heränneet epäilyt, ettei kolmannesta persoonasta kuvattu Slitterhead ole kauhusävytteisestä luonteestaan huolimatta täysiverinen selviytymiskauhupeli.

– Peli kattaa useita lajityyppejä, joissa tuodaan esiin kauhupiirteitä. Toivon tämän vetoavan myös niihin pelaajiin, jotka eivät tavanomaisesti pelaa kauhupelejä. Haluan luoda pelin, jonka toiminnasta voi nauttia, mutta ei nojaa puhtaasti vihollisten tappamiseen, Toyama muotoilee.

Toyaman mukaan Slitterheadin keskeisenä idean on leikitellä pelaajien mielillä ja saada nämä myös epäroimään, kannattaako tiettyihin taisteluihin ottaa osaa lainkaan. Samoilla linjoilla on myös pelin ohjaajiin lukeutuva Sony-konkari Junya Okura.

– Haluan mukaan tietynlaisia kauhupiirteitä, vaikka pelillisesti nojaisimmekin enemmän toimintaan. Haluan painottaa kauhuelementtejä etenkin hiljaisemmissa hetkissä, jotka tasapainottavat vauhdikasta toimintaa, hän summaa.

Toyama, joka lukeutuu Bokeh Game Studion perustajiin, kertoo haluavansa palata myös puhtaille kauhujuurilleen, kunhan hetki on oikea.

– Haluaisin tehdä sen hieman rajatummilla resursseilla ja budjetilla. Tällä hetkellä meillä on toimintaan painottuvaa henkilökuntaa, mutta haluan ohjata heidän taitojaan toiseenkin suuntaan. Haluan myös jonakin päivänä tehdä jotakin henkilökohtaista, hän pohtii.

Slitterheadille ei toistaiseksi ole vahvistettu julkaisuaikaa tai alustoja. Bokeh Game Studion julkaiseman videon voi vuorostaan katsastaa ohesta, ja sille on luvassa jatkoa vielä tällä viikolla.

Lisää luettavaa