Se on tosiaan tapahtumassa – tältä näyttää Dwayne ”The Rock” Johnsonin tähdittämä Rampage-leffa

Kolikkopeliklassikko Rampagen elokuvasovituksesta on julkaistu sen ensimmäinen pariminuuttinen traileri.

17.11.2017 16:22

Kolikkopeliklassikko Rampageen pohjautuva virallinen elokuva on saanut ensimmäisen trailerin.

Leffa on luonnollisesti isoilla hirviöillä kyllästetty katastrofikokemus, mutta se ottaa myös jonkin verran vapauksia lähdemateriaalistaan. Hirviöiden sijaan pääosassa kun esimerkiksi nähdään Dwayne Johnsonin näyttelemä perhanan timmissä kunnossa oleva primatologi. Leffan hirviöt eivät näytä muodostuneen tällä kertaa myöskään ihmisistä, vaan esimerkiksi King Kong -henkinen George on tällä kertaa ihan vain mystisen suurennuskemikaalin kohteeksi joutunut gorilla.

Ensi-iltansa Rampage saa maailmalla 20. huhtikuuta.  Tekijätiimiltään leffalla on muutamia yhtenäisyyksiä Johnsonin pari vuotta sitten tähdittämän San Andreas -elokuvan kanssa. Leffat jakavat esimerkiksi ohjaaja Brad Peytonin ja käsikirjoittaja Carlton Cusen.

Rampagen historia yltää aina vuoteen 1986, jolloin Midway julkaisi sarjan ensimmäisen osan kolikkohalleissa. Alkuperäinen peli kääntyi lopulta tietysti myös konsoli- sekä tietokonepuolelle, ja poiki niin jatko- kuin sivuosiakin. Viimeinen täysin uusi sarjan osa oli vuoden 2006 Rampage: Total Destruction.

Lisää luettavaa