Alkukesän tieteisräiskintätapaus Void Bastards saa sekä ilmaista että maksullista julkaisun jälkeistä tukea.

Kehittäjä Blue Manchu vahvisti tällä viikolla pelin Steam-sivuilla, että ensimmäisenä tulossa on ilmaisia lisähaasteita. Käytännössä tämä tarkoittaa uudenlaisia sääntöjä, joilla pelaajat pyritään saamaan läpäisemään peli poikkeuksellisemmilla ja potentiaalisesti jopa fiksuun ajatteluun rohkaisevilla tavoilla. Odotusta ei pitäisi olla luvassa myöskään kauaa, sillä Workplace Challengesiksi kutsutun päivityksen pitäisi saapua ihan muutaman viikon sisällä.

Ensimmäisen maksullisen lisäosan pitäisi senkin siintää ihan lähitulevaisuudessa. Sillä Void Bastardsiin luvataan kokonainen joukko uusia avaruusaluksia, jotka kuuluvat osaksi peliin lisättävää tuoretta organisaatioa. Uusi ase ja vastustaja kuuluvat nekin pakettiin, jonka hintaa ei ole vielä tiedossa, mutta josta Blue Manchu lupaa silti jo melko edullista kokonaisuutta.

Jossain vaiheessa tulevaisuutta tarjolle saadaan ilmaiseksikin vielä lisää alustyyppejä, vihollisia ja vastaavia pienlisiä. Yksityiskohtien pitäisi selkiytyä sitä mukaan, kun kehittäjät palaavat kunnolla sorvin ääreen Void Bastardsin julkaisua seuranneilta lepohetkiltään.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa