Rocket League on neljä vuotta vanha ja löytänyt 60 miljoonaa pelaajaa – kehityksen toivotaan jatkuvan läpi vielä sukupolvien

Rocket League -kehittäjillä piisaa vielä uskoa pelinsä suhteen.

13.7.2019 13:06

Autopalloilupeli Rocket League on yltänyt neljän vuoden ikään. Psyonix muisti juhlistaa luomuksensa synttäreitä tällä viikolla pelin verkkosiviuilla julkaistulla kirjoituksella, jossa se julkisti muun muassa hieman dataa koskien pelin tämänhetkistä aktiivisuustilannetta.

Koko Rocket Leaguen elinaikana Psyonix kertoo pelin kerryttäneensä yhteensä noin 60 miljoonaa pelaajaa läpi niin pelin myyntien kuin erilaisten kampanjoiden, kun varsinaisia otteluita on pelattu 3,6 miljardia kappaletta. Yksinomaan viimeisen vuoden aikana pelissä on tehty 6 miljardia maalia.

Kirjoituksessaan Psyonix toteaa lisäksi, kuinka se näkee pelin kehityksen jatkuvan vielä pitkälle tulevaisuuteen ja kestävän näin ollen vuosien sijaan läpi eri sukupolvien. Osoituksena Rocket Leaguen tämän hetken eloisasta tilanteesta Psyonix muistuttikin, kuinka yksinomaan menneen vuoden sisällä peli on laajennettu muun muassa kaikki alustat huomioivalla cross-play-tuella, viikottaisilla haasteilla, Rocket Passilla ja hajanaisilla pelin sisäisillä tapahtumilla.

Sen elämä elektronisen urheilun puolella on ollut yhä myös vilkasta, kiitos muun muassa sen ensimmäisen miljoonan dollarin palkintopotilla varustetun kilpaturnauksen. 

Psyonixin hiljattaista siirtymää osaksi Epic Gamesia studio kommentoi muisti yhtälailla sivuta toteamalla, kuinka diili mahdollistaa Rocket Leaguen tukemista aina vain isommassa mittakaavassa. Psyonix tietysti myös kiittää Rocket League -yhteisöä pelin saamasta tuesta ja ilmaisee toivovansa, että studio pystyy pitämään pelin fanit ylpeänä autopalloilusta jatkossakin.

Lähde: Rocket League

Lisää luettavaa