Roblox ja Sony Music yhdistivät voimansa – Tyler, The Creator- ja Doja Cat -talli haluaa tuoda lisää musiikkia lapsille

Roblox on solminut strategisen kumppanuuden Sony Music Entertainmentin kanssa.

7.7.2021 06:13

Roblox on solminut strategisen kumppanuuden Sony Music Entertainmentin kanssa.

Maaliskuussa pörssiin listautunut Roblox on pitänyt paljon melua myös musiikkibisneksessä viime aikoina. Päivittäin 43 miljoonaa aktiivista käyttäjää vetävä palikkapeli-ilmiö sai suuren sijoituksen Warner Music Groupilta tammikuussa. Se on myös toiminut menestyksekkäästi virtuaalisena konserttilavana niin Lil Nas X:n kuin Zara Larssoninkin kaltaisille supertähdille. Yksistään Lil Nas X:n konsertissa vierailtiin 33 miljoonaa kertaa.

Eilen julkistetussa sopimuksessaan Sony Music ja Roblox kertovat kehittävänsä yhdessä innovatiivisia musiikkielämyksiä Roblox-yhteisölle. Yritysten mukaan kumppanuus avaa uusia kaupallisia mahdollisuuksia Sony Music -artisteille tavoittaen aivan uudenlaisia yleisöjä ja luoden uusia tulovirtoja virtuaaliviihteen ympärille. Sonyn tallissa ovat esimerkiksi Doja Cat, Tyler, The Creator ja Miley Cyrus.

Sony on aiemmin sijoittanut reilulla kädellä myös Fortnite-kehittäjä Epic Gamesiin, jonka pelinsisäisissä konserteissa on nähty muun muassa Travis Scott, Marshmello sekä Deadmau5.

Lähde: Roblox

Lisää luettavaa