Resident Evil 2 jatkuu helmikuussa ilmaiseksi – tältä näyttää The Ghost Survivors -pelitila

Resident Evil 2:n lisäpelitilaa ei tarvitse odottaa erityisen kauaa.

29.1.2019 00:21

Capcomin viime viikolla paljastama uusi Resident Evil 2 -pelitila The Ghost Survivors on saatu nyt myös jo päivättyä. Ilmaisella päivityksellä julkaistavaa tilaa päästään pelaamaan niinkin sukkelaan kuin 15. helmikuuta.

Uutena asiana The Ghost Survivors antaa koettavaksi kolme niin sanottua ”entä jos” -tarinaa, jotka seuraavat kaikki omaa tiettyä hahmoaan. Yksi näistä on asekauppias Robert Kendo, toinen Raccoon Cityn pormestarina toimivan Michael Warrenin tytär Katherine Warren ja kolmas mystinen Umbrellan erikoissotilas.

Tuoreilla kuvilla Capcom on antanut uuden vihjeen siitä, mitä tuoreelta pelitilalta voitaisiin vielä odottaa. Täysin selvää ei vielä ole, miltä pelaaminen tulee luonteeltaan olemaan, mutta Capcomin ensimmäisten vihjailujen perusteella luvassa voisi olla mahdollisesti jonkinlaisia satunnaislementtejä.

Samaan aikaan lisäpelitilan kanssa Resident Evil 2:een julkaistaan uudet ulkoasut Claire- ja Leon-hahmolle. Niiden on ulkoasultaan tarkoitus mukailla kulmikkuuttaan myöten alkuperäisen Resident Evil 2:n hahmomalleja.

Lähde: Resident Evil (Twitter)

Lisää luettavaa