Rockstar Games on paljastanut joukon erikoisversioita Red Dead Redemption 2:sta.

Erikoisversioista yksinkertaisin kulkee nimellä Special Edition, ja se tarjoilee noin 85 eurolla pääpelin lisäksi joukon erilaisia digitaalisia lisiä pelin tarinatilaan. Näitä ovat:

  • ylimääräinen pankkiryöstötehtävä ja tyhjennettävissä oleva rosvopiilopaikka
  • kilpahevonen sekä erikoissatula
  • Nuevo Paraiso Gunslinger -asuste
  • joukko lisäaseita ja -boosteja parantamaan päähenkilö Arthurin ja tämän rosvojoukon kyvykkyyttä.

Hieman enemmän sälää tarjoilee sadan euron Ultimate Edition, johon kaiken edellä mainitun lisäksi pakataan joukko pelin verkkopuoleen keskittyviä etuja. Näitä ovat ylimääräiset asusteet ja kilpahevonen, alustavasti nopeampi rank-tasojen saanti, lisäaseita ja erikoisteema omalle leirille.

Isoin erikoisversio on vuorostaan sadan euron Collector’s Box, johon sisältyy joukko fyysistä sälää. Nämä ovat metallinen säilöntärasia, keräilykolikko, kaksipuolinen palapeli, huivi, aarrekartta, pinssejä, pelikortteja, savukekortteja ja 150-sivuinen fyysinen pelin maailmasta löytyvästä katalogilehdestä.

Varsinaista peliä Collector’s Box ei sisällä.

Ennakkotilaajille näiden erilaisten lisien päälle luvataan myös ardennienhevosta, pelaamista helpottavia pienvarusteita, lisärahaa, aarrekarttatehtävä ja GTA Onlinessa käytettäviä virtuaalidollareita.

Red Dead Redemption 2 julkaistaan Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle lokakuun 26. päivä. Tarkemmin sen pelillisistä yksityiskohdista voi lueskella aiemmasta uutisestamme.

Lähde: Rockstar Games

Lisää luettavaa