Räiski kuin olisi jo vuosi 2089! Virtuaalitodellisuushitti Pistol Whip laajeni ilmaiseksi

Pistooli viuhuu nyt futuristisesti.

1.12.2020 18:22

Monet virtuaalitodellisuuspelaajat vuosi sitten hurmannut rytmiräiskintäpeli Pistol Whip on laajentunut isosti. Pelin pc-versio päivittyi tänään tiistaina kokonaan uudella 2089-nimisellä ”elokuvamaisella” kampanjalla, jolla räiskimään päästään futuristisemmissa merkeissä.

2089 koostuu kaikkiaan viidestä toisiinsa linkittyvästä kohtauksesta, jossa pysäyttämään päästään ilkiämielisiä koneita. Avuksi matkalla saadaan päivitetty asetarjonta sekä uusiksi laitettu ääniraita, jolta ei pitäisi ainakaan synthwave-henkeä puuttua. Musiikkia ovat olleet luomassa sellaiset tahot kuin Black Tiger Sex Machine, Draeden, Processor ja Magic Sword.

Samaan syssyyn Pistol Whipin käyttöliittymä on kokenut viilauksia yhdessä viholliskäyttäytymisen kaltaisten yksityiskohtien kanssa. You’re Breathtaking -saavutus on sekin uudelleenaktivoitu sen jälkeen, kun sen huomattiin aiheuttaneen ongelmia pelissä.

PlayStation VR -version pelistä pitäisi senkin laajentua piakkoin.

Toiveena Cloudhead Gamesilla olisi laajentaa Pistol Whipia myös jatkossa vastaavaan malliin eri tyylilajeja käsitellen. Seuraava isompi päivitys odottaa keväällä.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa