PS4:llä ja Xbox Onella luonnistuu myös pikselimätkintä

PlayStation 4:llä ja Xbox Onella päästään ihastelemaan myös pikseligrafiikkaa 2D-mätkintä Legend of Ravenin saapuessa alustoille.

8.11.2013 17:42

Astetta tuoreempaa 2D-mätkintää kolmelta vanhalta King of Fighters -kehittäjältä tarjoava Legend of Raven nähdään myös uudella konsolisukupolvella. Sen ohella, että peliä on jo tovin aikaa oltu tuomassa Vitalle julkaisija Nicaliksen toimesta, on se nyt saamassa julkaisunsa myös niin PlayStation 4:llä kuin myös Xbox Onella.

Ainakin kotikonsoleilla Legend of Raven on varustettu nettimoninpelillä, joka on rakennettu suositun GGPO-nettikoodin varaan. PlayStationeilla peliä voi pelata lisäksi ristiin sekä Vitan että PlayStation 4:n välillä.

Ostettaessa Legend of Ravenin kertaalleen PlayStation Storesta, lupaa Nicalis, että pelin saa samalla kertaa pelattavaksi sekä PlayStation 4:lle että Vitalle.

Myöskin Yatagarasu-nimellä tunnettu Legend of Raven on saanut syntynsä alkujaan pc:llä. Peli julkaistiin japanilaisten tietokonepelaajien koluttavaksi alkujaan vuonna 2011, minkä jälkeen kyseistä pc-versiota lähdettiin kääntämään englanniksi uusien ominaisuuksien kera joukkorahoituksen avulla. Konsolipuolelle peliä lähdettiin Nicaliksen toimesta tuomaan alkujaan 3DS:lle, mutta ilmeisesti fanipalautteen myötä alusta vaihdettiin PlayStation Vitaan.

Lähde: Nicalis

Lisää luettavaa