PS4-yksinoikeus Nioh saapuu helmikuussa yli kymmenen vuoden odottelun jälkeen

Team Ninjan kovin Dark Souls -vaikutteinen Nioh alkaa hyvinkin valmistua. Pelillä vaikuttaisi olevan nyt ihan maailmanlaajuinen julkaisupäiväkin.

14.9.2016 19:02

Jo mojovat 12 vuotta sitten julkistettu samuraitoimintapeli Nioh saapuu PlayStation 4:lle maailmanlaajuisest 9. helmikuuta, julkaisija Koei Tecmon japanilaisosasto on ilmoittanut lähestyvien Tokyo Game Show -messujen alla.

Hieman oudosti Koein amerikkalainen tai eurooppalainen siipi eivät ole päivämäärää vielä omilla kanavillaan hehkuttaneet, mutta eivätpä ne ole myöskään kiistäneet sen todenmukaisuutta. Helmikuun yhdeksäs vaikuttaa siis toistaiseksi ainakin kohtalaisen lukkoon lyödyltä ajankohdalta. 

Nioh on ollut työn alla Dead or Alivesta ja Ninja Gaidenista tutussa Team Ninja -studiossa, joka paljasti tuotoksestaan materiaalia ensimmäistä kertaa aikoihin juurikin myös vuosi sitten Tokyo Game Show -messujen alla. Sittemmin hyvin paljon varsinkin Dark Soulsilta oppia ottanut toimintapeli on saatu jo pari kertaa pelaajien testattavaksikin sekä alfa- että beetademon muodossa tarjoten kehittäjille mahdollisuuden hioa kokemusta pelaajien palautteen tuella.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa