Tänään 5. elokuuta Disney Plus -suoratoistopalvelussa julkaistulla Predator-esiosaelokuva Preyllä on myös yhteys Assassin’s Creed: Valhalla -videopeliin. Sarah Schachner on nimittäin säveltänyt musiikit kumpaisenkin teoksen soundtrackeille.

Schachnerin palkkaus Preyn pariin juontaa juurensa elokuvan ohjaajan Dan Trachtenbergin peliharrastukseen. Ohjaaja oli pelaillut Valhallaa Preyn tuotannon aikana ja huomannut tykästyvänsä suuresti sen musiikkeihin. Jopa niin suuresti, että hän päätti ottaa yhteyttä Schachneriin saadakseen tämän mukaan myös omaan projektiinsa.

Trachtenberg paljasti tämän hauskan yhteyden ja palkkausprosessin syntytarinan omassa sosiaalisessa mediassaan. Postaus myös varmistaa Preyn soundtrackin julkaisun tapahtuvan samaan aikaan elokuvan ensi-illan kanssa eli 5. elokuuta. 

Preyn ja Valhallan lisäksi Schachner on ollut mukana toteuttamassa musiikkeja myös esimerkiksi Iron Man 3 ja Now You See Me -elokuvissa sekä Assassin’s Creed: Unity ja Call of Duty: Modern Warfare 3 -videopeleissä.

Assassin’s Creed: Valhalla julkaistiin vuonna 2020 PlayStation 4 ja 5 -konsoleille, Xbox One ja Series -konsoleille, Stadialle sekä pc:lle. Pelin soundtrackiä voi kuunnella täältä.

Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa