PlayStationin Horizon Forbidden West Complete Edition saapuu pc:lle – traileri esittelee entistäkin upeampaa toimintaseikkailua

Horizon Forbidden Westin pc-painos päivättiin.

25.1.2024 19:35

PlayStation-yksinoikeuspeli Horizon Forbidden West loikkaa pc:lle keväällä.

Sony on paljastanut Horizon Forbidden Westin saapuvan pc-pelaajien käsiin Complete Edition -painoksena. Pelin lisäksi myös Burning Shores -laajennuksen samaan pakettiin koostava versio sisältää myös varta vasten pc:lle tehtyjä uudistuksia.

Horizon Forbidden West Complete Editionin kerrotaan saavan pc:llä rajoittamattoman ruudunpäivityksen, kustomoitavat grafiikka-asetukset sekä tuen suorituskykyä parantaville Nvidian DLSS 3-, AMD:n FSR- ja Intelin XeSS-teknologioille. Pc-versio tukee myös ultralaajakulmaresoluutioita jopa 48:9 -kuvasuhteeseen asti sekä enintään kolmen näytön kokoonpanoja. Pc-pelaajat voivat kustomoida näppäinasetuksensa hiirellä ja näppäimistöllä, käyttää peliohjaimia ja hyödyntää PlayStationin DualSense-ohjaimen erikoistoimintoja PS5-version tapaan.

Nixxes Softwaren kehittämä Horizon Forbidden West Complete Editionin pc-versio julkaistaan 21. maaliskuuta. Peli on ennakkotilattavissa Steamissa ja Epic Games Storessa, ja ennakkotilaajille on luvassa myös erityisiä kosmeettisia varusteita.


Lähde: PlayStation

Lisää luettavaa