PlayStation-studioiden uudeksi vetäjäksi saapuu Guerrilla Gamesin Hermen Hulst

PlayStation Worldwide Studios sai uuden vetäjän.

24.3.2022 17:11

Sony Interactive Entertainment on nimennyt Guerrilla Gamesin yhden perustajista ja toimitusjohtaja Hermen Hulstin yhtiön uudeksi PlayStation Worldwide Studiosin pomoksi.

Hulst saapuu toimenkuvasta reilu kuukausi sitten lähteneen Shawn Laydenin tilalle ja vastaa jatkossa Sonyn kaikista 14 sisäisestä pelistudiosta, joihin lukeutuvat muun muassa Naughty Dog, Santa Monica, Sucker Punch ja Media Molecule.

– Hermen on yksi tehokkaimmista ja arvostetuimmista johtajista pelialalla. Hän on intohimoinen tiiminvetäjä ja tietää, kuinka saada lahjakkaat ihmiset luomaan upeita kokemuksia. En epäile, etteikö Hermen osaisi johtaa tiimejämme julkaisemaan vetovoimaisia ja monipuolisia kokemuksia tasaisella tahdilla, PlayStation-pomo Jim Ryan sanoo julkistuksesta.

Samaan aikaan Worldwide Studiosin puheenjohtajana toiminut Shuhei Yoshida vaihtaa rooliaan ja toimii jatkossa uuden pienempiin ulkoisiin indie-studioihin keskittyvän ohjelman vetäjänä. Sonyn sanoin ohjelman tavoitteena on ”keskittyä juhlimaan ulkoisia kehittäjiä, jotka luovat uusia ja odottamattomia kokemuksia peliyhteisölle”.

Lähde: Games Industry

Lisää luettavaa