PlayStation-kauhupelihitti Until Dawn kääntyy elokuvaksi

Elokuvatähtien tähdittämästä Until Dawnista tehdään ihka aito elokuva.

18.1.2024 15:30

Supermassive Gamesin hittipeli Until Dawn saa elokuvasovituksen.

Vuonna 2015 PlayStation 4:lle ilmestynyt Until Dawn sovitti teinikauhuelokuvien lajityypin menestyksekkäästi peliksi, jossa pelaajien toimilla oli merkittäviä vaikutuksia avainhahmojen elinajanodotteeseen. Nyt pelistä ollaan puuhaamassa elokuvaa, joka sovittaa haarautuvan tarinan vähemmän interaktiiviseen muotoon.

Hollywood Reporterin tietojen mukaan Until Dawnin elokuvasovituksen ohjaajaksi on kiinnitetty David F. Sandberg. Elokuvan käsikirjoituksesta vastaa Gary Dauberman, joka työskenteli vastaavalla roolituksella Sandbergin kanssa vuonna 2017 ilmestyneessä Annabelle: Creation -kauhuelokuvassa.

Elokuvan tuotannosta vastaavat Sony Pictures Entertainmentin omistamat Screen Gems ja PlayStation Productions. Hollywood Reporter kertoo Screen Gemsin pitävän Until Dawn -elokuvan yksityiskohtia vielä vakan alla, mutta elokuvaa kuvataan rakkauskirjeeksi kauhuelokuvien lajityypille.

Pelin tavoin myös Until Dawn -elokuvan on määrä keskittyä seuraamaan yksittäisen päähenkilön sijaan useita henkilöhahmoja. Pelissä nähtiin myös valkokankailta tuttuja tähtiä, kuten Rami Malek ja Hayden Panettiere. Elokuvan roolituksesta ei kuitenkaan ole tällä erää tietoa.

Lähde: Hollywood Reporter

Lisää luettavaa