MOBA-jätti League of Legendsia hallinnoiva Riot Games paljasti vasta aiemmin viime viikolla uuden Riot Forge -pelijulkaisuosastonsa, ja nyt sen toimesta on julkistettu jo kaksi ensimmäistä peliä.

Peleistä toinen on Ruined King: A League of Legends Story ja kyseessä on vuoropohjainen roolipeli. Siinä haltuun otetaan useampikin League of Legendsista tuttu sankari ja lähdetään sitten tutkimaan Burning Tidesin jälkeistä Bilgewaterin kaupunkia ja Shadow Isles -saaristoa. Pelin kehittää entisistä Darksiders-kehittäjistä koostuva Airship Syndicate, jolle vuoropohjaiset roolipelit eivät ole mitenkään uusi tuttavuusa. Pari vuotta sitten se toi maailmaan Battle Chasers: Nightwarin.

Ruined Kngin ohella tuloaan tekee parhaillaan myös CONV/RGENCE: A League of Legends Story. Sitä kehittelee Speed Brawlista aiemmin tuttu Double Stallion ja genreltään se on toiminnallinen tasohyppely. Päähenkilönä siinä nähdään myöskin League of Legendsista tuttu Ekko, joka joutuu kohtaamaan ajan muuttamisesta kumpuavia seurauksia.

Kummallekaan pelille ei ole vahvistettu vielä julkaisuajankohtaa. Työn alla ne ovat ”konsoleille ja pc:lle”.

Riot on ollut viime aikoina ahkera uusien pelihankkeiden kanssa. Sen sisuksissa työn on alla parhaillaan myös League of Legends -aiheinen korttipeli ja taistelupeli sekä sen universumin ulkopuolelle sijoittuva räiskintäpelikin.

Lisää luettavaa