H-Town Oy hakee nuorekkaaseen yritykseensä harjoittelijaa avustamaan pelitoimitusta sähköisten palvelujen tuotannossa. Harjoittelu on osa-aikaista tai kokopäiväistä ja sovitettavissa opintojen yhteyteen. Harjoittelukauden pituus on 3 kuukautta eikä siltä ajalta makseta palkkaa.

Harjoittelun kautta on mahdollisuus hankkia hyvä näkemys pelitoimituksen arjesta ja toimitustyöstä yleensä. Työtehtäviin kuuluu päätoimittajien ja toimittajien avustaminen sekä sähköisten palvelujen ylläpito ja sisällöntuotanto. Monipuolisilla työtehtävillä pyritään saamaan harjoittelijalle mahdollisimman laaja kokemus pelitoimittamisen eri osa-alueista. Työ on monipuolista ja antaa hyvää kokemuspohjaa sisällöntuotannosta verkkomediaan ja eri medioiden parissa työskentelemisestä.

Harjoittelijalta odotetaan kiinnostusta videopeleihin ja videopelikulttuuriin, oma-aloitteisuutta, tavoitteellisuutta, huolellisuutta, silmää yksityiskohdille ja hyvää suomen- ja englannin kielen taitoa. Työ suoritetaan H-Town Oy:n toimistolla Helsingin Töölössä. Kirjoitusharrastus ja/tai kokemus verkkosisällöntuotannosta ovat plussaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen janne.kaitila[@]h-town.fi

Lisää luettavaa