Kajaanilainen pelistudio Team Jolly Roger on laittanut mittavaan remonttiin Interplanetary-pelinsä. Steamissa julkaisunsa sai tällä viikolla Interplanetary: Enhanced Edition, joka on käytännössä uudelleen koottu versio alkuperäisestä tuotteesta.

Uudistustyön johdosta Interplanetaryn pitäisi olla paremmassa kuosissa niin teknisesti kuin ominaisuuksiltaan. Monet aiemmasta versiosta löytyneet bugit on pyritti esimerkiksi karsimaan pois ja tarjolle on saatu tasapainokorjauksia, uusia rakennelmia sekä sujuvampaa pelattavuutta. Kehittäjät ovat luvanneet lisäksi jatkaa uuden version hiomista vielä tulevaisuudessakin.

Kaikki alkuperäisen Interplanetaryn ostajat saavat Enhanced Editionin ilmaiseksi. Enhanced Editionin ostajat voivat vuorostaan varautua pääsemään käsiksi lisäksi alkuperäisversioon ilman lisäveloitusta.

Virallisen julkaisunsa planeettojen välistä tykkisotaa tarjoava Interplanetary sai alunperin vuonna 2015, jolloin se palkittiin myös vuoden indiesensaationa pohjoismaista pelialaa juhlistavassa Nordic Game Awards -gaalassa. Pelaaja-lehden arvostelun alkuperäisestä versiosta voi lukaista tästä.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa