No Man’s Sky päivittyi isosti versioon 1.3 – tarinaa ja yhteistyöpeluun ensiaskel tarjolla

No Man's Skyn uusi iso Atlas Rises -päivitys on täällä tarina- ja yhteistyölisukkeineen.

11.8.2017 12:25

No Man’s Skyhin aiemmin tällä viikolla vahvistettu uusi 1.3-päivitys on julkaistu. Myös Atlas Rises -nimellä tunnettu kokonaisuus on jälleen mittava sen pyrkiessä erinäisten korjausten lisäksi monipuolistamaan Hello Gamesin avaruusseikkailua taas muutamilla eri tavoilla.

Yksi isoimpia päivityksiin kuuluvista lisistä on tuore tarinasisältö, jonka luvataan tarjoavan 30 tunnin edestä tutkiskeltavaa. Pelaamiseen pyritään tuomaan mielenkiintoa lisäksi tuoreella jatkuvasti uutta puuhasteltavaa generoivalla tehtäväjärjestelmällä, pikamatkustuksella ja monipuolistetulla kaupankäynnillä.

Atlas Risesilla No Man’s Sky ottaa samalla uuden askeleen yhteistyöpeluun suuntaan. Päivityksellä maksimissaan 16 pelaajaa voivat seikkailla keskenään kevyesti näkemällä toisensa pelimaailmassa leijuvina valopalloina, jotka pystyvät kommunikoimaan keskenään ääni-chatin voimin.

Hello Gamesin myöntää, että yhteistyöominaisuus on vielä hyvinkin rajoittunut, mutta vihjaa, että se on monipuolistumassa vielä tulevaisuudessa. 

Laajemmin päivityksen tarjontaan voi tutustua oheisella videolla ja No Man’s Skyn kotisivuilla.

Lisää luettavaa