No Man’s Sky -kehittäjä rikkoi pitkän hiljaisuuden – uusi päivitys luo perustan tulevaisuudelle

No Man's Sky on saamassa pitkän hiljaiselon jälkeen uuden päivityksen, joka keskittyy tukikohtien rakentamiseen ja tulevien uudistusten perusteiden kasaamiseen.

26.11.2016 05:00

Pitkän hiljaiselon jälkeen brittikehittäjä Hello Games on avautunut hieman No Man’s Sky -pelinsä tulevaisuudesta. Vielä tällä viikolla peli on saamassa kehittäjiensä mukaan uuden Foundation Updateksi kutsutun päivityksen, jonka kerrotaan rakentavan peliin perustan sekä uudelle tukikohtien rakennukseen keskittyvälle ominaisuudelle että myös tulevaisuudessa vielä siintäville asioille.

Viimeksi No Man’s Sky päivittyi syyskuussa Hello Gamesin vastattua erityisesti pelaajien kohtaamiin teknisiin ongelmiin. Pelaajista useat kokevat No Man’s Skyn sisällön olleen edelleen kuitenkin puutteellista, miksi kehittäjien viime kuukausina ylläpitämä hiljaisuus on turhauttanut monia. Hello Games onkin päivityksen julkistuksen yhteydessä vakuutellut, että hiljaisuudesta huolimatta työnteko pelin parissa on edelleen kovaa ja että palautetta on kyllä kuunneltu.

– Keskustelu No Man’s Skyn ympärillä on ollut julkaisusta asti kovaa ja dramaattista. Olemme olleet hiljaisia, mutta kuuntelemme ja keskitymme parantamaan peliä, jota tiimimme rakastaa kovasti ja jonka suhteen se on erittäin intohimoinen, Hello Games selitti.

Tarkempia yksityiskohtia päivityksen sisällöstä on määrä selvitä sen julkaisun tienoilla. Yksityiskohtia voinee kärkkyä ainakin pelin kotisivuilta löytyvän lokin kautta.

Lähde: Hello Games

Lisää luettavaa