Nintendo lupaa parannuksia Switch Onlineen – Pokémon ja Animal Crossing käyvät kaupaksi

Nintendo haluaa parantaa Switch Onlinen käyttökokemusta, ja Animal Crossingin alkutaival on ollut konsolin peleistä menestyksekkäin.

9.5.2020 13:31

Nintendo avasi kevyesti jälleen tulevaisuuden suunnitelmiaan vuosittaisen talousraporttinsa yhteydessä. Verkkopelaamisen lisääntyessä yhtiö lupasi lisää huomiota ja parannuksia Nintendo Switch Online -palvelunsa käytettävyyteen.

Lokalisoija Robert ”Sephazon” Maloneyn kääntämässä raportissa ei paljastettu Nintendo Switch Online -käyttäjien tarkkaa määrää, mutta Nintendo-tilejä on luotu yli 100 miljoonaa. Yhtiö kertoi kehittävänsä Switch Onlinea jatkuvasti, jotta palvelusta saataisiin käytännöllisempi.

Nintendo päivitti myös hiljattain Switchin ja sen pelien myyntilukuja 31. maaliskuuta päättyneen talousvuoden mukaisiksi. Switch- ja Switch Lite -konsoleita on viimeisimmän tiedon mukaan myyty 55,7 miljoonaa kappaletta, joista 20 miljoonaa viime vuonna. Peleistä parhaiten tuloksen saavuttamisessa auttoivat uudet lisäykset Pokémon- ja Animal Crossing -tuoteperheisiin.

Pokémon Swordia ja Pokémon Shieldiä on myyty 17,37 miljoonaa kappaletta, kun taas Animal Crossing: New Horizons on lähtenyt kaupan hyllyiltä nopeammin kuin yksikään Switch-peli ennen sitä 11,77 miljoonan myydyn pelin tahtiin. Kokonaisuudessaan Switchille julkaistiin 27 peliä, joita myytiin yli miljoonan kopion edestä.

Tulevalle talousvuodelle Nintendo on asettanut maltillisia tavoitteita johtuen koronaviruspandemiasta. Yhtiötä huolettaa mahdollinen lasku niin tuotannossa kuin kulutuksessa.

Lähteet: VentureBeat, Nintendo, EventHubs

Lisää luettavaa