Rockstar Games on julkaissut ensimmäisen trailerin kuumeisesti odotetuista Grand Theft Auto Onlinen yhteistyönä pelattavista ryöstötehtävistä. Viihdesivusto IGN:n kautta jaettu pätkä paljastaakin jo varovaisesti, millaisissa merkeissä ryöstelemään tullaankaan pääsemään.

Vielä toistaiseksikaan GTA Onlinen ryöstökeikoilla ei ole tarkkaa julkaisupäivää, joskin Rockstarin tehtäväsuunnittelijan Imran Sarwarin mukaan niitä ei saada ulos enää tänä vuonna. Sarwar kuvailee, että syy ryöstökeikkojen pitkään odotukseen on ollut se, että niiden kehittäminen osoittautui huomattavasti monimutkaisemmaksi työksi kuin mitä Rockstar odotti. Esimerkiksi se, että jokainen pelaaja tunsi roolinsa tärkeäksi tehtävissä, oli suuri haaste, johon kehittäjien oli vastattava.

Saapuessaan GTA Onlinen ryöstökeikat tulevat olemaan useista erillisistä tehtävistä koostuvia kokonaisuuksia. Ensiksi neljästä pelaajasta koostuva tiimi joutuu valmistelemaan keikkaa erinäisin pienempien hommien voimin, minkä jälkeen on finaalin vuoro. Rockstarilla luvataan, että ainakin aluksi ryöstökeikat lisäävät GTA Onlineen siis reilut 20 tehtävää, jotka muodostavat sellaiset viisi keikkakokonaisuutta.

Päästäkseen ryöstelemään on pelaajien oltava GTA Onlinessa tasolla 12 ja tiimin johtajalta on löydyttävä suurehko asunto hallustaan. Johtaja jakaa muut pelaajat sitten rooleihin, jotka määrittelevät, mitä kukin pelaaja päätyy keikan yhteydessä tekemään ja keiden kanssa. Johtaja maksaa myös ryöstökeikan viulut ja saa palkkion vasta finaalin päätteeksi, jos tiimi sinne asti koskaan vain pääsee.

Kokonaisuudessaan IGN:n haastattelun Rockstarin kanssa voi lukaista täältä.

Lisää luettavaa