Mysteerinen P7 saapuu Remedyltä ensi vuonna, kolmas uusi peliprojekti myös valmisteilla

Remedy laskeskelee, että sen kunnollista julkistusta vielä odottava P7-peli saataisiin julkaistua jo ensi vuonna.

25.2.2018 21:45

Remedy Entertainment tavoittelee uutta työnimellä P7 tunnettua peliään ulos ensi vuodeksi, espoolaisyhtiön tuore tilinpäätöstiedote kertoo.

Yhteistyössä julkaisija 505 Gamesin kanssa tehdystä kolmannen persoonan toimintapelistä on toistaiseksi kuultu lähinnä vain vihjailuja, mutta Remedyn mukaan sen kehitys on edennyt kuitenkin suunnitelmien mukaisesti. Tiedotteessaankaan Remedy ei paljasta pelistä varsinaisesti mitään uutta, vaan lähinnä jälleen kuvailee sen hyödyntävän pelimekaniikkoja ja tarinankerronnan tapoja, joiden avulla yhtiö pystyy tarjoamaan pelaajille pidempikestoisia pelikokemuksia.

Näillä näkymin P7:stä on tarkoitus tulla monialustapeli. Remedy-konkari Sami Järven lisäksi pelin elokuvamaiseksi lupailtua tarinallista puolta on auttanut hahmottamaan tällä kertaa Dishonored: Death of the Outsideria aiemmin kirjoitellut Anna Megill.

P7:n rinnalla Remedy on tovin aikaa tehnyt myös yksinpelikampanjaa korealaiskehittäjä Smilegaten uuteen CrossFire 2 -peliin. Vuoden 2017 lopulla se alkoi luoda pohjaa lisäksi kolmannelle peliprojektille, jonka varsinaisen kehityksen on määrä käynnistyä tämän vuoden aikana.

Lähde: Remedy Entertainment

Lisää luettavaa