Mortal Kombat X:n rankasti kritisoidun pc-käännöksen konsoliversioiden kanssa samalle viivalle tuova päivitys on vedetty pois verkosta.

Eilen ilmestyneen päivityksen oli tarkoitus korjailla useampia vain pc:llä esiintyviä suoritus-, grafiikka- ja moninpelibugeja. Sarjan luoja Ed Boon lupaili 15 gigatavun jättipäivityksen tekevän pc-kokemuksesta laadukkaamman pelin huomattavasti paremmin toimivien konsoliversioiden tapaan.

Kiusallista kyllä, uusi päivitys vaikuttaa haihduttaneen monien pelaajien tallennukset ilmaan, eivätkä varmuuskopiotkaan kertoman mukaan toimi enää päivityksen asentamisen jälkeen. Pelaamalla avatut hahmot ja muut bonukset ovat menneet menojaan muun muassa käyttäjien henkilökohtaisen moninpelihistorian kera. Päivitys myös rikkoi tietyt kuvaresoluutiot pelissä täysin.

Mortal Kombat X:n pc:lle kääntänyt High Voltage Software tutkii tällä hetkellä, mikä päivityksessä on mennyt vikaan. Päivitys on vedetty tilapäisesti pois Steamista, mutta tallennuksia siitä eroon hankkiutuminen ei ole tuonut takaisin, eikä ole varmaa, voidaanko tilannetta niiden osalta enää pelastaa.

Lähde: Steam, Kotaku, PC Gamer

Lisää luettavaa