Vuonna 2021 julkaistu Mortal Kombat -elokuva on saamassa jatko-osan. Uutisoimme jokin aika sitten The Boys -tähti Karl Urbanin liittymisestä elokuvan näyttelijäkaartiin ja nyt mukaan on lähtemässä myös Netflixin Sabrina -pimeällä puolella -sarjasta tuttu Adeline Rudolph.

Rudolph nähdään Mortal Kombat 2 -elokuvassa Kitanan roolissa. Hahmo on ollut mukana alkuperäisvideopeleissä jo vuodesta 1993 lähtien ja hänen tunnistettava asevalintansa on kaksi tappavaa viuhkaa. Hahmon kasvojen alaosa nähdään myös usein verhottuna maskin taakse.

Rudolph ei ole ainoa Sabrina-sarjasta tuttu kiinnitys elokuvaan. Myös hänen entinen kanssanäyttelijänsä Tati Gabrielle (Uncharted, You, Caleidoscope) on mukana elokuvassa; hän esittää Jadea. Urban puolestaan astuu Johnny Cagen saappaisiin.

Elokuva käynnistää kuvauksensa Australiassa ensi kuussa ja materiaali on määrä saada pakettiin syyskuun aikana. Sen ensi-ilta-ajankohta ei ole kuitenkaan vielä tiedossa. Simon McQuoid palaa ohjaamaan myös tämän jatko-osatarinan.

Ensimmäisen Mortal Kombat -elokuvan pääsee katsomaan HBO Max -suoratoistopalvelun kautta. Alla myös virallinen traileri.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa