Mitäpä Crash Team Racing olisi ilman seikkailutilaansa? Katso 20 minuuttia pelikuvaa uusioversiosta

Crash Team Racing: Nitro-Fueled ei unohda alkuperäisen pelin seikkailuosuutta.

24.5.2019 08:49

Sony ja Activision ovat tarjonneet uuden kattavan vilauksen Crash Team Racing: Nitro-Fuelediin. Kommentoidulla 20-minuuttisella pätkällä keskitytään nimenomaan pelin yksinpelattavaan seikkailutilaan, jossa ajetaan kilpaa erilaisten haasteiden muodossa ja avataan uusia hahmoja.

Perusidealtaan CTR:n seikkailutila on pysynyt ennallaan uusioversiossa, mitä nyt tarjolla on tietysti paljon visuaalisia parannuksia aina välipätkiä myöten. Halutessaan pelitilaa ei tarvitse enää lähteä myöskään läpäisemään vain yhtä hahmoa käyttäen, vaan tarjolla on mahdollisuus vaihdella hahmoja kesken seikkailun ja hyödyntää näille avattuja kosmeettisia esineitä.

Keskeisin pelillinen muutos seikkailutilassa näyttäisi koskevan pomohahmojen avaamista. Nitro-Fueledissa pomojen saaminen pelattavaksi onnistuu ihan vain nämä normaalisti päihittämällä, kun alkuperäisessä pelissä pelaajan täytyi myös suorittaa haastavampia timanttihaasteita. Timanttihaasteet ovat kyllä myös uusioversiossa, mutta ne tarjoavat tällä kertaa uusia palkintoja ansaittavaksi.

Crash Team Racing: Nitro-Fueled ilmestyy kesäkuun 21. päivä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Switchille. Alkuperäisen CTR-sisällön lisäksi se pakkaa myös ajettavaa Crash Nitro Kartista.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa