Microsoft-pomo Robbie Bach kertoo heidän ajattelevan jo valmiiksi seuraavan sukupolven Xboxia. Bachin mukaan tulevaisuuden Xboxia alettiin suunnitella jo ennen kuin Xbox 360 oli julkaistu.

Bach kertoo uuden konsolin suunnittelun lähtevän liikkeelle todella hitaasti. Tästä syystä uutta teknologiaa aletaan miettiä aina hyvissä ajoin, mutta ajatusten siirtyminen konkreettiseen muotoon vie paljon aikaa.

Siitä huolimatta, että kolmas Xbox on jo ajatuksissa, Microsoftilla ei ole vielä mitään kiirettä Xbox 360:n kanssa. Nykyistä laitetta on tarkoitus myydä vielä useita vuosia. Työskentely uuden tekniikan kanssa on jotain, mitä tullaan tekemään aina, mutta Microsoftin pääpaino on epäilemättä Xbox 360:ssä juuri nyt.

Robbie Bach ei suostunut vielä kommentoimaan, aikooko Microsoft ehtiä taas ennen Sonya markkinoille seuraavan sukupolven konsolillaan: ”On aivan liian aikaista sanoa siitä vielä mitään. Etumatka on ollut suureksi hyödyksi Xbox 360:n kanssa, mutta toistaiseksi kaikki aikataulut uusien konsolien kanssa ovat vielä täysin auki.”

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa