Xbox 360 -pelikonsolit hajoavat huolestuttavaa tahtia, se on jo käynyt selväksi kaikille konsolipelaamiseen enemmän perehtyneille.

Monilla Pelaajan lukijoilla on jo takanaan useampi hajonnut Xbox 360 -konsoli ja toimituksen omat sekä lähipiirin konsolit ovat kärsineet punaiset valot -kirouksesta.

Microsoft ei ole suostunut kommentoimaan asiaa, kunnes nyt.

Microsoft ilmoitti tänään julkaisemassaan lehdistötiedotteessa tarjoavansa Xbox 360 -konsoleille kolmen vuoden takuun. Jos Xbox 360 -konsolisi etupaneelin valorinkula alkaa välkkyä punaisena, mikä tarkoittaa koneen täydellistä hyytymistä, Microsoft korjaa tai vaihtaa koneen uuteen ja tarjoaa siihen kolmen vuoden takuun. Microsoft hoitaa kaikki prosessiin liittyvät kulut.

Microsoft totesi, että Xbox 360 -konsoleita hajoaa liikaa ja yritys haluaa varmistaa asiakkaiden pysyvän tyytyväisinä. Niinpä takuuaikaa pidennettiin, ja uusiin Xbox 360 -malleihin on tehty joitakin korjauksia joiden pitäisi varmistaa, että kone kestää aiempaa paremmin.

Microsoft varaa merkittävän määrän rahaa ongelman kitkemiseksi. Lehdistötiedotteen mukaan konsolin huoltamisesta kuluttajille aiheutuvat kulut tullaan kompensoimaan tavalla tai toisella.

Lisää luettavaa