The Sims -kehittäjä Maxis kaipaa The Sims 4 -pelaajilta palautetta. Yhtiö haluaa Sims-aktiivien äänestävän tulevien, pienempimuotoisten Kit-pakettien sisällöstä.

Äänestyksessä on mukana kaksi teemavaihtoehtoa sekä siminluontiin että rakennustilaan. Pelaajilla on aikaa äänestää maanantaihin 22. toukokuuta klo 5.00 asti.

Ensimmäinen äänestys liittyy vaatetukseen. Pelaajat voivat valita Sateenkaaren väreissä -tyylin, joka tarjoaa värikkäitä ja iloisia kuoseja sim-hahmojen pukeutumiseen. Toisena vaihtoehtona on Goottimuotia -tyyli, joka edustaa synkempää ja arvoituksellisempaa vaatetusta.

Rakennuskitin äänestyksessä pelaajat saavat valita menneisyyden ja tulevaisuuden välillä. Keskiaikainen linna -teemassa simmailijat voivat rakentaa simeille vaikkapa oman kuningaskunnan, jossa voisi olla vaikka suuri linna mahtavine seinämineen. High Tech -futurismia -teema taas tarjoaa tulevaisuuteen katseensa suuntaavan rakennustyylin kera kiiltävän metallin ja hohtavien pintojen.

Äänestys on käynnissä nyt, joten mikäli The Sims -lisäpakettien tulevaisuuden suunta innostaa, voi äänestykseen osallistua täältä.

Lähde: EA

Lisää luettavaa