Massiiviräiskintä PlanetSide myöhästyy battle royale -valloituksessaan

PlanetSide Arenan virallinen julkaisu osuukin nyt maaliskuulle.

27.1.2019 16:06

Joulukuussa paljastetun massiiviräiskintä PlanetSide Arenan julkaisua on päätetty lykätä viime hetkellä. Daybreak Game Companyn päämääränä oli alkujaan tuoda peli Windows-koneille ensi viikolla, mutta lisäviilauksien johdosta ajankohdaksi on siirtynyt nyt 26. maaliskuuta.

Hiomassa Daybreak on vielä niin PlanetSide Arenan yleistä ominaisuustarjontaa, pelimoottorin suorituskykyä kuin palvelininfrastruktuuria. Aivan täysin ilman pelaajien apua tämä ei tapahdu, sillä ensi viikolla pelistä käynnistyy suljettu beta-testivaihde, johon voi hakea mukaan tästä.

Helmikuun 20. päivä alkaen PlanetSide Arenan ennakkotilaajille aletaan samalla antaa ennakkopääsyä pelin pariin. Niin sanotun Founders Seasonin aikana Arenassa on mahdollista ansaita Battle Pass -esineitä, joita ei myöhemmin pelissä voi enää saada.

PlanetSide Arena on jatkamassa pelisarjalle tyypillisten mittavien räiskintäottelujen tarjoamista aluksi kahdella tilalla. Toinen näistä on 150 pelaajalla käytävä sarjan oma tulkinta battle royalesta, kun toinen puolestaan on kahteen joukkueeseen jaetun 500 pelaajan otteluja tarjoava Massive Clash. Aikeena Daybreakilla olisi pelin elämän varrella jatkaa sen kehittämistä vielä myös muilla uusilla pelikokemuksilla..

Lähde: Daybreak Game Company

Lisää luettavaa