Lukijat ovat puhuneet: Yli 1200 pelaajaa paljasti, milloin he viimeksi ostivat täysihintaisen pelin

Pelaajalehti.comin viime viikon kysymyksen tulokset ovat viimein selvillä.

26.3.2019 15:02

Pelaajalehti.comin etusivun viime viikon kysymyksen tulokset ovat viimein selvillä. Viime viikolla udeltiin, milloin lukijat ovat viimeksi ostaneet täysihintaisen pelin, ja vastauksia kertyi yhteensä mukavat 1265 kappaletta.

Milloin olet viimeksi ostanut täysihintaisen pelin?

Kuluneen viikon aikana 11 %
 
Kuluneen kuukauden aikana 20 %
 
Kuluneen puolen vuoden aikana 37 %
 
Kuluneen vuoden aikana 8 %
 
Yli vuosi sitten 24 %
 
Avoimissa lukijakommenteissa lukijat avarsivat kulutuskäyttäytymistään seuraavanlaisesti:
 
– Täysihintaisena lähes vuosikymmen takaperin PS3:lle. Uusien pelien hinnat laskevat niin äkkiä suuren tarjonnan takia, että pienellä venailulla säästää pitkän pennin, vastasi Armaceptor.
 
RDR2 on viimeisin täysihintainen ja sekin on jo myyty eteenpäin. PSN storessakin on alennusmyynnit aina käynnissä, joten ei kannata täyteen hintaan ostaa, ainakaan digitaalisena, totesi akitus.
 
– Viimeksi ostin Battlefront Ultimate Edition. Hinta reilut 100€. Se jäi ainakin toistaiseksi viimeiseksi täysi hintaiseksi peliksi. Varmaan ymmärrätte miksi. Lähes täysihintaisena lähti kaupasta mukaan RDR2 pari viikkoa sitten, kirjoitti laurihon.
 
– Viimeksi tosiaan tuli hankittua Kingdom Hearts III:n deluxe edition, josta pulitin 80 euroa. Yleensä pyrin välttämään keräilijäversioita peleistä, mutta tässä tapauksessa päätin tehdä poikkeuksen, paljasti Sundance Kid.
 
– Viimeisin täyteen hintaan ostettu oli muistaakseni Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Nytkin löytyy ihan mukava pino läpi pelaamattomia pelejä, niin eipä noita heti ole kiire täyteen hintaan ostella, myönsi Collector.
 
– Muutamia kuukausia sitten Crash Team Racing Nitro Fueledin. Okei, ennakkovaraus mutta kuitenkin. Sitä ennen täysihintainen hankita oli joko RDR2 tai Spyro, en muista kumpi julkaistiin ensin, pohti JUSSSSS.
 
Tämän viikon kyselyssä sen sijaan kysellään, herättikö Googlen viime viikolla esittelemä Stadia-pelialusta kiinnostuksesi. Vastata voi täällä.

 

Lisää luettavaa