Lukijat ovat puhuneet: Tämä peli voittaa The Game Awards 2019 -gaalan vuoden peli -palkinnon!

Pelaaja.fi:n viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä. Oletko samaa mieltä lopputuloksesta?

2.12.2019 14:35

Pelaaja.fi:n viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä. Viikottain vaihtuvassa kyselyssä tiedusteliin koko kuluneen viikon ajan, mitä The Game Awards 2019 -peligaalan vuoden peli -ehdokasta lukijat äänestivät tai äänestäisivät. Ääniä kertyi tällä kertaa yhteensä 754 kappaletta.

Vuoden peli -palkinto menisi kyselyn perusteella 24 prosentin enemmistön kannatuksella Capcomin kauhuklassikon täysiveriselle uusioversiolle, Resident Evil 2:lle.

– Pakko valita vuoden peliksi Resident Evil 2. Sitä oli vain niin nautinnollista pelata ja vaikka se tuli jauhettua puhki, läpi ja poikki, olisi silti jaksanut vielä lisääkin, perusteli zappah kysymyksen avoimissa kommenteissa.

– Noista Ressa 2. Toki mukana on aika paljon myös nostalgiaa, mutta kaiken kaikkiaan erittäin hyvä, ellei paras remake yhdestäkään pelistä tähän mennessä, vastasi Kille.

Toisen sijan nappaisi tiukan kamppailun jälkeen kotimaisen Remedy Entertainmentin yliluonnollinen toimintaseikkaiilu Control yhteensä 22 prosentin kannatuksella. Kolmanneksi nousisi Hideo Kojiman pitkään odotettu seikkailu tulevaisuuden postimiehestä, Death Stranding, yhteensä 17 prosentin kannatuksella.

Death Stranding sai ääneni, eipä tänä vuonna oikein parempaakaan ollut. Control oli ihan ok mutta tekniset ongelmat ja kartan sekavuus pudottaa pisteitä, puntaroi akitus.

Tarkemmat tulokset voi katsastaa ohesta.

Lopulliset voittajat voi katsastaa itse varsinaisesta The Game Awards 2019 -gaalasta, joka järjestetään tänä vuonna Suomen aikaa 13. joulukuuta noin kello 3:30.

The Game Awards 2019 -gaalan vuoden peli -ehdokkaat tulivat julki. Mitä ehdokasta äänestit tai äänestäisit?

Resident Evil 2 24 %
 
Control 22 %
 
Death Stranding 17 %
 
The Outer Worlds 16 %
 

Sekiro: Shadows Die Twice 11 %

 
Super Smash Bros. Ultimate 10 %
 

 

Lisää luettavaa