Loppuvuoden Fallout 76 -päivitykset parantavat pelaajien elämänlaatua huomattavasti

Monien mielestä hieman keskeneräisenä julkaistu Fallout 76 saa ensiapua kiirepäivitysten muodossa.

18.11.2018 08:55

Lukuisista bugeista ja pikkuongelmista kärsivä Fallout 76 saa ensiapua kiirepäivitysten muodossa.

Menneellä viikolla julkaistu peli saa ensimmäisen suuren päivityksensä huomenna 19. marraskuuta. Kehittäjä Bethesdan mukaan tiedostokooltaan ”suuri” päivitys korjailee ongelmia muun muassa pelin käyttöliittymän, tehtäväjärjestelmän ja rakentelupuolen saralla, mutta tarkkoja tietoja sen sisällöstä ei ole vielä saatu.

Loppuvuoden aikana peli saa useampia pelaajien elämänlaatua parantavia päivityksiä, joista yksi laajentaa tavaravarastojen kokoa. Bethesdan mukaan nykyiset tavaramäärärajoitteet ovat voimassa kehitysteknisistä syistä, mutta studio etsii parhaillaan keinoja kiertää ne kuormittamatta pelin infrastruktuuria. 

Pc-pelaajia hemmotellaan lisäksi paljon kaivatulla push to talk -chattiominaisuudella, joka suodattanee pois suurimman osan pelissä kuuluvasta turhasta taustamelusta, 21:9-laajakuvaresoluutiotuella sekä mahdollisuudella säätää näkökentän kokoa pelissä.

Näiden pikakorjausten lisäksi luvassa on useampia uusia ominaisuuksia ja sisältöpäivityksiä, joista Bethesda lupaa kertoa lisää ajan tullen.

Lähde: Bethesda, VG247

Lisää luettavaa