LEGO ja Nintendo yhdistävät jälleen kerran voimansa ja tuovat markkinoille uuden Super Mario -rakentelusetin. Sen aihe on on varmasti myös alkuperäispelien kuluttajille tuttu tapaus; uusi setti esittää vaarallista punaista Piranha-kasvia.

Setti koostuu yhteensä 540:stä LEGO-palasta. Itse terävähampaisen ja punapilkullisen kasviosan sekä sen lehtevän varren lisäksi settiin kuuluu myös pala vihreää putkea, josta kasvi kasvaa esiin. Valmista rakennelmaa pystyy myös asettelemaan useampaan eri asentoon, joten jokainen rakentaja saa tehtyä lopputuloksesta oman näköisensä esillepanon. Setti myös rakennetaan alhaalta ylöspäin eli Piranha-kasvi ikään kuin ilmestyy ulos putkenpalastaan – aivan kuten alkuperäisissä videopeleissäkin.

Uutuussetti on suunnattu aikuisille LEGO-rakentelijoille ja korkeutta sillä on valmiissa muodossaan 23 senttimetrin verran. Hintaa sillä tulee olemaan noin 65 euroa.

LEGO:n suunnittelija Carl Merriam kertoo, että hän on erityisen tyytyväinen tämän Super Mario -setin monipuoliseen liikkuvuuteen. Hänen mukaansa tällä tavalla sen tuotantotiimi onnistui parhaiten vangitsemaan Piranha-kasvin uhkaavan olemuksen.

LEGO Super Mario Piranha Plant -setti ilmestyy kauppoihin 6. marraskuuta.

Alla katseltavissa setin teasertraileri.

Lähde: LEGO

 

Lisää luettavaa