Left 4 Dead -tyylinen Warhammer-toimintapeli kutsuu aseisiin ensi kuussa

Warhammer: End Times -Vermintide aloittaa mellastuksensa pc:llä ensi kuussa. Pelin konsoliversioita saadaan kuitenkin odotella vielä tovi.

24.9.2015 20:21

Yhteistyövetoinen ensimmäisen persoonan Warhammer-toimintapelipeli Warhammer: End Times – Vermintide on saanut pc-versionsa osalta julkaisupäivän. Tyylillisesti paljon varsinkin Left 4 Dead -sarjalta lainaava peli saadaan Steamiin jakeluun 23. lokakuuta War of the Roses -sarjasta tutun ruotsalaisstudio Fatsharkin toimesta.

– Tämä on ehdottomasti kunnianhimoisin pelimme tähän asti ja suuri intohimoa aiheuttanut projekti jokaiselle tiimin jäsenelle. Emme malta odottaa, että voimme jakaa työmme kaikille ja kuulla, mitä te kaikki olette mieltä Vermintidesta lokakuussa, Fatsharkin toimitusjohtaja Martin Wahlund juhlistaa.

Pc:lle pelistä saadaan myyntiin sekä 27,99 euron perusversio että myös 40 euron erikoisversio. Vermintidesta on työn alla parhaillaan myös Xbox One- ja PlayStation 4 -versiot, mutta ne Fatshark on aikeissa saada ulos vasta ensi vuoden alussa.

Vielä ennen Vermintiden julkaisua Fatshark on järjestämässä pelistään sekä avoimia että suljettuja beetatestejä. Mukaan niihin voi hakea pelin kotisivujen kautta.

Lähde:  Fatshark

Lisää luettavaa