The Last of Usin neljäs jakso lisättiin katseltavaksi HBO Maxiin tänään maanantaina 6. helmikuuta. Sarjan fanien ei tarvitse kuitenkaan odottaa tällä kertaa kuin vain muutama päivä nähdäkseen kuinka Joelin ja Ellien matka seuraavaksi jatkuu.

Viides jakso ilmestyy suoratoistettavaksi jo lauantaina 11. helmikuuta. Syynä aikaistettuun poikkeusjulkaisuun on sunnuntaina Yhdusvalloissa pelattava Super Bowl -ottelu. HBO ei tahdo asettaa tuoretta lippulaivasarjaansa suoraan kilpailuun tämän jalkapallofinaalin kanssa. 

Super Bowl on vuosittain yksi maailman katsotuimmista televisiolähetyksistä. Sen pariin istahtaa pelkästään Yhdysvaltojen päässä yleensä yli 100 miljoonaa silmäparia.

Neljännessä jaksossa sarjan tapahtumiin esitellään uutena hahmona mukaan Kathleen (Melanie LynskeyYellowjackets), jolla ei ole omaa vastaparia alkuperäispelissä. Hänen lisäkseen jaksossa nähdään myös Jeffrey Piercen esittämä Perry. Pierce antoi peleissä äänensä Joelin veljelle, Tommylle.

Tämän viikon poikkeusaikataulun jälkeen The Last of Us palaa normaaliin maanantaiseen julkaisuunsa. Kuudes jakso lisätään HBO Maxiin näin ollen 20. helmikuuta.

Alla neljännen ja viidennen jakson trailerit.

Lisää luettavaa