Lähemmäs 30-vuotias Sega-klassikko elpyy ensi kuussa intohimon voimalla

Alunperin Sega Master Systemille ilmestynyttä Wonder Boy III:a voi pelata kohta nykylaitteilla halutessaan joko ehostetulla audiovisuaalisella toteutuksella tai sitten ihan alkuperäisessä kuosissaan.

10.3.2017 20:25

Sega Master Systemin klassikkopeli Wonder Boy III: The Dragon’s Trap on tekemässä lupaavalta vaikuttavan paluun ensi kuussa. Huhtikuun 18, päivä peli saapuu PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Switchille varustettuna täysin uusitulla graafisella ulkoasulla sekä äänimaailmalla.

Uuden Dragon’s Trapin on kehittänyt ranskalaisstudio Lizardcube, jolle kyseessä on selvästi ollut intohimoprojekti. Sen lisäksi, että klassikkopeli herää tuoreilla ehostuksilla eloon nyt aivan uudenlaisella yleisilmeellä, on pelin sydän pyritty pitämään puristeja varten kuitenkin ennallaan. Nappinpainalluksella uusitun audiovisuaalisen annin voi näin ollen hylätä halutessaan täysin, minkä lisäksi jopa lähes 30-vuotiaat Dragon’s Trap -salasanat toimivat myös uutukaisessa yhdessä uuden tallennusjärjestelmän rinnalla.

Konsoleiden lisäksi ehostettua Dragon’s Trapia on työstetty myös pc:lle. Kyseinen versio julkaistaan kuitenkin myöhemmällä aikataululla.

Lähde: The Dragon’s Trap (kotisivu)

Lisää luettavaa