Kuvankaunis roolipelisarja Ni no Kuni kääntyy omaksi animaatioelokuvakseen

Level-5 ja Warner Bros. tekevät Ni no Kunista viimein varsinaisen animaatioelokuvan.

9.2.2019 23:20

Level-5:n roolipelisarja Ni no Kuni on matkaamassa valkokankaille oman animaatioelokuvansa voimin. Pelistudio paljasti hankkeen lauantaina yhdessä jakelija Warner Bros. Japanin ja animaatioyhtiö OLM:n voimin.

Elokuvaa on käsikirjoittamassa Ni no Kuni -pelienkin tarinaa kynäillyt Level-5:n toimitusjohtaja Akihiro Hino, kun taas varsinaisen ohjaustyön hoitaa Studio Ghiblin animointiveteraani Yoshiyuki Momose. Ni no Kuni -sarjan ja monien Ghibli-elokuvien säveltäjä Joe Hisaishi on hänkin mukana hankkeessa.

Ghibli-kytkökset ovat varsin sopivat, sillä alunperin ensimmäinen Ni no Kuni syntyi Ghiblin animaatiotyön tuella ja taidejäljen innoittamana.

Mitään suoraan sovitusta Ni no Kuni -peleistä ei pitäisi olla kuitenkaan tiedossa. Elokuva kertoo jälleen kyllä oikean ja fantastisten Ni no Kuni -maailman välillä matkustamiseen, mutta keskittyen tällä kertaa kolmeen lukiolaistoverukseen Yuuhun, Haruun ja Kotonaan. Erityisesti Kotonan ja tämän fantastisen version pelastaminen näyttävät muodostavan keskeisen osan elokuvan juonesta.

Elokuvan julkaisun on määrä tapahtua Japanissa kesällä.

Lähde: Gematsu, SIliconera, Warner Bros.

Lisää luettavaa