Kuuden vuoden urakka päättyy: indiehitti Prison Architect sai viimeisen sisältöpäivityksensä

Vankila-arkkitehtuurin ystävät ovat saaneet lisää puuhasteltavaa Prison Architectin pc-versioon. Sisältöpäivitys jäänee kuitenkin pelin viimeiseksi.

28.8.2016 18:21

Vankilanrakennuspeli Prison Architectin aktiivinen kehitys on päättynyt. Nyt kuluvalla viikolla peli on saanut pc:llä viimeisen virallisen sisältöpäivityksensä, minkä myötä sen luoneen Introversion Softwaren kehittäjät ovat suunnanneet hetkeksi lomille ennen seuraavan peliprojektinsa jatkamista.

Uusi 2.0-päivitys tekee runsaasti erilaisia korjauksia Prison Architectiin, mutta yhtälailla se laajentaa hieman myös pelistä löytyvää ominaisuustarjontaa. Päivityksellä kehittäjät antavat pelaajille vihdoin virallisesti käyttöön sekä joukon heidän hyödyntämiään huijauksia että myös muita kehitystyökaluja, joista on nähty vilauksia aiemmin jo pelin varhaisemmista kehittäjäpäiväkirjavideoista.

Kokonaisuudessaan listan päivityksen sisällöstä voi kurkata läpi Steamista. Esittelyn päivitys saa myös tuoreella Prison Architectin videolla.

Kaiken kaikkiaan ennen uusinta päivitystä Prison Architectin kehittäjät ehtivät työstää peliään kuutisen vuotta. Varsinaisesti myyntiin se saatiin ensimmäistä kertaa vuonna 2013 Steamin Early Access -osaston lanseerauksen myötä, kun taas virallisen julkaisunsa se sai pc:llä lokakuussa 2015. Tänä vuonna peli saatiin myös konsoleille, ja tähän mennessä peliä onkin pelannut noin kaksi miljoonaa pelaajaa.

Introversionilla on toki luvattu, että mikäli tarve vielä ilmenee, on se julkaisemassa tulevaisuudessakin kyllä bugikorjauksia Prison Architectiin.

Lisää luettavaa