Korttipakkojen rakentelua ja areenavetoista toimintaa yhdistelevä Hand of Fate on saamassa jatkoa. Ensi vuoden alussa australialaiskehittäjä Defiant Developments on laajentamassa sarjaansa Hand of Fate 2:lla, jota se on rakentelemassa parhaillaan Windows-, Mac- ja Linux-koneille.

Hand of Faten ydinidea pysyy jatko-osassa periaatteessa samana, mitä nyt uuden pelin on tarkoitus laajentaa pelikokemusta muutamilla uudistuksilla. Mukaan jatko-osaan on asetettu esimerkiksi kokonaan uusi karttapohjainen metapeli ja saavatpa pelaajat nyt rinnalleen myös erilaisia kumppaneita seikkailuavukseen. Myös pelin varustetarjontaa on monipuolistettu ja pitäisipä taisteluiden voittoehdoissakin olla nyt enemmän vaihtoehtoa.

Juoneltaan Hand of Fate 2 sijoittuu sadan vuoden päähän ensimmäisen pelin tapahtumista. Pääpahiksena jatko-osassa nähdään ensimmäisen osan sankari, joka on sitten viime näkemän kääntynyt ilkeäksi tyranniksi.

Alkuperäinen Hand of Fate julkaistiin virallisesti viime vuonna. Peli on saatavilla niin pc:lle, Xbox Onelle kuin PlayStation 4:lle ja sitä on tähän mennessä ladattu reilut 1,9 miljoonaa kappaletta. Peli oli aiemmin tänä vuonna saatavilla osana Xbox Liven Games with Gold -ohjelmaa.

Lähde: Defiant Developments

Lisää luettavaa