Alun perin vuonna 2019 julkaistu kauhupeli Man of Medan on saanut uuden version. Pelin jännittävään seikkailuun pääsee nyt myös Nintendo Switchillä.

The Dark Pictures -antologian ensimmäinen osa vie pelaajat nuorista aikuisista koostuvan joukkion mukana hylätylle merialukselle. Vastaansa hahmot saavat monelaista painajaista eivätkä kaikki välttämättä selviydy ehjin nahoin takaisin vapauteen.

Pelin tarina muovautuukin pelaajien tekemien valintojen pohjalta ja kutsuu näin kokemaan tarinan useampaankin kertaan. Supermassive Games ja Bandai Namco tarjoavat peliin kolme eri läpäisymuotoa: sen voi pelata yksin, jopa viiden ystävän kanssa samalta kotisohvalta tai nettiominaisuutta hyödyntäen kahden pelaajan yhteistyönä.

MuitaThe Dark Pictures -pelejä ovat Little Hope (2020), House of Ashes (2021) sekä The Devil In Me (2022). Yhdessä ne muodostavat pelisarjan ensimmäisen kauden. Niitä pääsee pelaamaan PlayStation 4 ja 5 -konsoleilla, Xbox One ja Series -konsoleilla sekä pc:llä.

Toisen kauden ensimmäinen osa tulee olemaan nimeltään Directive 8020, mutta sen julkaisuaikataulua ei ole vielä paljastettu yleisölle.

Man of Medan -traileri on katseltavissa alta.

Lähde: Bandai Namco

 

Lisää luettavaa