Kulttiohjaajat Suda51 ja Swery paljastivat aikeensa yhteisestä kauhupelistä

Suda51:n ja Sweryn yhteinen peliprojekti synnytettiin lennosta.

24.3.2022 16:44

Japanilaiset kulttiohjaajat Goichi ”Suda51” Suda ja Hidetaka ”Swery65” Suehiro ovat paljastaneet hiljattaisessa yhteistuokiossa suunnittelevansa yhteistä kauhupeliä.

IGN Japanin järjestämässä tilaisuudessa kaksikko ryhtyi kehittämään peli-ideaa lennosta ja päätyivät toistaiseksi kahteen varmaan asiaan: kyseessä on kauhupeli ja sen nimi on Hotel Barcelona.

Muita keskustelun aikana ilmoille heitettyjä ideoita olivat tekijöiden halu tehdä Hotel Barcelonasta indie-peli, ja että julkaisija Devolver Digital olisi antanut heille jo miljoonan dollarin potentiaalisen budjetin.

Suda mainitsi pelin inspiraatioksi Keiichiro Toyaman ohjaaman PS2-selviytymispeli Sirenin, minkä jälkeen kaksikko lähetti sähköpostia Toyamalle ja kysyi tätä mukaan projektiin. Toyama kuuleman mukaan suostui.

Mentäessään syvemmälle pelin mahdolliseen rakenteeseen, kehittäjät kertoivat, että pelin jokainen huone voisi esittää jotain henkilöä tai ulottuvuutta, joita pelaajat joutuisivat tutkimaan. Pelissä saattaisi joutua myös pelaamaan useilla eri hahmoilla, joihin lukeutuisi myös täysin pahoja.

Mahdollisen pelin potentiaalisia alustoja ei vielä lyöty lukkoon, mutta kaksikko haluaisi pelin olevan helposti noukittavissa. Tämän myötä mahdollisina alustoina mainittiin mobiililaitteet, Switch ja Stadia.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa