”Kuin Fallout: New Vegas aineissa Vietnamissa” – Ilmestyskirja. Nyt -peli sinnittelee Kickstarter-epäonnistumisesta huolimatta

Virallinen Ilmestyskirja. Nyt -peli on jättänyt Kickstarterin taakseen ja siirtynyt keräämään rahaa itsenäisesti.

15.2.2017 21:57

Tammikuun lopulla käynnistynyt virallinen Ilmestyskirja. Nyt -pelin Kickstarter-joukkorahoitus on peruutettu. Projektin tavoitteena oli kääriä palvelusta kasaan noin kuukaudessa vähintään 900 000 dollaria, mutta se onnistui kolmessa viikossa yltämään lopulta vain 172 503 taalaan.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö peli voisi välttämättä vielä tapahtua. Sen kehittäjätiimi on avannut nyt ApocalypseNow.com-sivuston, jossa se kerää joukkorahoitustukea suoraan ilman välikäsiä ja tiukkoja rahoitusaikarajoja. Samalla tosin joukkorahoitustavoite on noussut samalla merkittävästi, sillä 900 000 dollarin sijasta kehittäjät toivovat saavansa pelin kehitystä varten kasaan 5,9 miljoonaa dollaria seuraavan reilun 450 päivän aikana.

Takanaan Ilmestyskirja. Nyt -pelillä on periaatteessa lupaavan oloinen kehitystiimi, sillä sen joukosta löytyy esimerkiksi InXile- ja Obsidian-veteraaneja, minkä lisäksi klassikkoelokuvan ohjaaja Francis Ford Coppola on antanut projektille virallisen siunauksensa. Minkäänlaista maistiaispelikuvaa tai muuta havainnollistavaa materiaalia projektista ei ole kuitenkaan juuri vielä saatu. Lähinnä sitä on kuvailtu tähän mennessä kovin ympäripyöreästi kauhuvetoiseksi roolipelielämykseksi ja verrattu viimeisimpänä Fallout: New Vegasiin, jos se olisi hieman happoisempi kokemus ja sijoittuisi Vietnamiin.

Ohessa muistutuksena video, jolla pelin kehittäjät yrittävät myydä peli-ideaansa eteenpäin potentiaalisille tukijoille.

Lähde: Apocalypse Now (Kickstarter)

Lisää luettavaa