Kliimaksi odottaa Galactic Civilization III:n uudella jättilisärillä

Galactic Civilization III:n taustatarina laitetaan pakettiin lähestyvällä jättilisärillä.

18.1.2019 19:41

Strategiapeli Galactic Civilization III on saavuttamassa ainakin jonkinlaisen huipentumansa. Julkaisija Stardock paljasti peliä varten nyt alkuvuodesta ilmestyvän Retribution-lisärin, jonka todetaan olevan sekä pelin tähän asti suurin laajennus että myös eräänlainen päätös Galactic Civilization III:n taustatarinalle.

Varsinaisina uusina asioina Retribution-lisäri esittelee Galactic Civilization III:een kaksi suurempaa lisäsivilisaatiota, uudistetun kykypuun, tuoreen kampanjan ja hajanaisempia toiminnallisia lisiä. Uudet sivilisaatiot ovat manipulointiin luottava Drath ja tuhoivoimaisin elkein toimiva Korath, joilla kullakin on tietysti omat erikoiskykynsä, bonuksensa ja alusrakenteensa.

Aina vain enemmän erilaisia kykyjä peliin tuovat lisäksi pelimaailman syvyyksistä löydettävissä olevat mystiset artifaktit. Pelimaailmassa liikkumista monipuolistetaan myös hyperavaruudessa loikkimisen mahdollistavalla Hypergate-järjestelmällä, kun taas rahtilaivat saapuvat tarjoamaan vaihtoehtoisen tavan kuljettaa resursseja apuja tarvitseville planeetoille.

Silmällä Retributionin lähestymistä voi pitää esimerkiksi lähdelinkistä löytyvältä Steam-sivulta.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa