Kiihtyvät raportit vinkkaavat: Nintendo esittelee 4K-resoluutioonkin taittuvan Switch-mallin tänä vuonna

Raportit uudesta tehokkaammasta Switch-mallista kiihtyvät Nintendon tuoreista kommenteista huolimatta.

4.3.2021 12:04

Bloombergin raportin mukaan Nintendo aikoo esitellä pitkään huhutun tehokkaamman Switch-mallin tämän vuoden aikana. Uutistoimiston lähteiltään saamat tiedot tukevat sen aikaisempia raportteja, jotka kertoivat uusitun mallin tukevan televisioon kytkettynä 4K-tason grafiikaa.

Raportin perustella konsolia työstetään yhdessä Samsungin kanssa, joka olisi aloittamassa uutta mallia varten 7-tuumaisten ja 720p-resoluutioon soveltuvien OLED-näyttöjen valmistuksen kesäkuun aikana. Samaiset tiedot kertovat, että tarkoituksena olisi tuottaa ja toimittaa konsoleiden kokoajille noin miljoona yksikköä heinäkuun loppuun mennessä.

Tietojen valossa uuden mallin näyttö olisi toisin sanoen aavistuksen verran nykymalleja suurempi, sillä alkuperäisen Switchin näyttökoko on 6,2 tuumaa ja ainoastaan kannettavaan pelaamiseen keskittyvän Switch Liten kohdalla 5,5 tuumaa.

Nintendo tai Samsung eivät ole kommentoineet Bloombergin tuoreimpia raportteja. Nintendon johtaja Shuntaro Furukawa sen sijaan kertoi vastikäään helmikuisessa sijoittajatilaisuudessa, ettei yhtiöllä ole suunnitelmia paljastaa uutta Switch-mallia lähiaikoina.

Lähde: Bloomberg

Lisää luettavaa