Kickstarter-epäonnistuminen ei ole aina kuolemantuomio – Wartile taktikoi pian Steamissa

Vailla juokkorajoitusta vuosi sitten jäänyt Wartile elää edelleen ja on saamassa piakkoin Steam-varhaisjulkaisun.

25.2.2017 17:15

Vuosi sitten Kickstarterissa vailla rahoitusta jäänyt Wartile ei ole vielä kuollut tai muuten vain kuopattu. Tanskalaisen Playwood Projectin luomus on saanut nyt Steamissa virallisen varhaisjulkaisuajankohdan, joka osuu maaliskuun 17. päivälle.

Vielä nykyisessäkin kuosissaan Wartile on miniatyyrilautapelien innoittama reaaliaikastrategiapeli, jossa kustomoimaan päästään niin omaa armeijaa kuin näitä tukevaa erikoiskykykorteista koostuvaa pakkaakin. Ympäristöihinkin on pyritty pelissä panostamaan melkoisesti niin niiden visuaalisen kuin strategisenkin annin osalta. 

Muiden muassa entisistä Hitman-konkareista koostuvan Playwoodin mukaan Wartile on early access -vaiheensa alussa ominaisuustarjonnaltaan jo lähes valmis paketti. Ensisijaisesti kehitystyö keskittyy niin sekä uuden sisällön valmisteluun että myös tasapainotukseen. Tarinaa pelistä löytyy julkaisussa esimerkiksi neljänneksen edestä. Loput nähtäneen 6-9 kuukauden aikoihin yhdessä erilaisten lisähahmojen ja -kykyjen kaltaisten laajennusten lisäksi.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa