Kesän yllätyshitti Rocket League valmistautuu vastaanottamaan uuden päivityksen

Uusi Rocket League -päivitys on saapumassa ennen pelin seuraavan lisäsisältöpaketin paljastumista.

6.9.2015 22:50

Jälleen yksi uusi päivitys tekemässä tuloaan kesän yllätyshitti Rocket Leagueen. Seuraavan viikon tai kahden sisällä peli päivitetään versioon 1.05, minkä tarkoituksena on erityisesti sujuvoittaa autopalloilua aina vain entisestään.

Uuden päivityksen myötä pelaajille tarjotaan vihdoin mahdollisuus etsiä verkko-otteluita heti edellisen ottelun päätösvalikossa. Pc-pelaajillekin on luvassa hieman jotain erikoista, sillä päivityksen myötä pc-kansa voi halutessaan suodattaa pois kaikki PlayStation 4 -pelaajat verkkopeleistään.

Myös muutamia korjauksia on peliin samalla luvassa, kuten paranneltu suojaus tallennusten korruptointia vastaan, ja saapa peli hieman lisäsisältöä Chivalry: Medieval Warfare -aiheisilla lipuilla. Samalla Rocket Leaguessa lyödään käyntiin myös ensimmäinen virallinen Ranked-verkkopelikausi, jos taistelu pistelistojen kuninkuudesta vain kiinnostaa.

1.05-päivityksen julkaisun jälkeen kehittäjä Psyonixin on tarkoitus paljastaa Rocket Leaguen seuraava kunnollisempi lisäsisältöpaketti.

Lähde: Rocket-League.com

Lisää luettavaa