Kehittäjä: Cyberpunk 2077:ää ei todennäköisesti nähdä Switchillä

CD Projekt Red epäilee, ettei studion uutukaista saada koskaan puristettua Nintendo Switchille.

14.10.2019 08:10

CD Projekt Redin Krakovan toimiston johtaja John Mamais ei usko, että ensi vuoden alussa julkaistavaa Cyberpunk 2077:ää saadaan käännettyä Nintendo Switchille.

– Kuka olisi uskonut, että The Witcher 3:n kaltainen peli saadaan Switchille, joten kuka tietää? Näemme kenties sitten, jos päätämme kokeilla tuoda peliä Switchille, onko se mahdollista. Luultavasti ei kuitenkaan, Mamais kertoo.

Uutinen ei välttämättä tule yllätyksenä, mutta kuten The Witcher 3:nkin kohdalla, yllätyksiä voi aina tapahtua. Toistaiseksi studio keskittää voimansa kuitenkin Cyberpunk 2077:n nykyisiin alustoihin ja pelin julkaisun jälkeisiin suunnitelmiin, joista Mamaisilta kysyttiin myös haastattelussa.

– [The Witcher 3:n pienet ilmaiset laajennukset ja isot maksulliset laajennukset] olivat hyvä malli meille – ne toimivat Witcher 3:n kohdalla. En näe syytä, miksi emme toistaisi samaa Cyberpunk 2077:n kohdalla. Emme kuitenkaan puhu vielä [julkaisun jälkeisistä suunnitelmista], mutta se näyttäisi olevan järkevin ratkaisu.

Julkistetun huhtikuisen julkaisupäivän paikkaansa pitävyyden suhteen Mamais kertoo studiolla vallitsevan normaalin vaihteleva fiilis. Osa työntekijöistä pitää päivämäärää hyvänä, kun taas toiset pelkäävät sitä. Yhteisymmärrys on kuitenkin se, että päivämäärä pitää.

Cyberpunk 2077 julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 16. huhtikuuta.

Lähde: GameSpot

Lisää luettavaa